torsdag den 14. august 2014

1 skridt frem og 1 tilbage

Overskriften passer ikke helt på min Featherweight Cardigan. Her går det trods alt kun fremad, omend lidt langsomt på grund af andre projekter. Men status er, at kroppen er færdig, vasket og blokket, og at jeg i går aftes samlede en million masker op til kanten. Tynd uld er absolut mit ynglingsgarn at strikke i, så selvom det ikke går hurtigt er den dejligt at strikke.
I modsætning til denne sag...
Jeg købte 350 gram uld/bomuld (Rasmillas ynglingsgarn) med det formål at strikke Windswept. Ændrede min mening allerede inden jeg var kommet i gang og startede på Linnea som cardigan (er superglad for min vest og tænkte at jeg da måtte blive lige så glad for en version med ærmer). Strikkede nogle dage...og trævlede så op. Den blev for stor og var vist alligevel ikke lige hvad jeg først troede jeg ville have.
Vendte så tilbage til Windswept - opskriften var jo købt og printet ud og klar... Min pont neuf vokser lidt ved brug, så jeg overvejede om jeg ikke skulle gå en størrelse ned, så den ikke blev for stor. Det valgte jeg så ikke at gøre (???) og strikkede løs. 
Og nu er jeg så ved det punkt hvor jeg
1) har en snigende fornemmelse af at den er for stor
2) ikke rigtig kan få den til at sidde rigtigt over ryggen (det kunne måske hjælpe med en gang vask)
3) har fået lidt ondt i albuen - sandsynligvis fordi garnet er halvt bomuld. 
4) er tæt på at trævle op for anden gang  - og måske slå op til en poolside eller make space. Ikke at det vil hjælpe på albuen, men jeg bliver irriteret, når strikketøjet ikke vil som jeg og jeg 'spilder' en uge på ingenting. Så kan man snakke nok så meget om fokus på 'processen' - jeg synes det er træls. 
5) overvejer om jeg ikke bare skal donere garnet til børnehaven.

I dag er det i hvert fald kun min Featherweight cardigan der får opmærksomhed.

Ingen kommentarer: