onsdag den 31. december 2014

2014 i strik

I 2014 har jeg strikket 19075 meter garn. Det er lidt mindre end rekordåret 2013, men en fin anden plads bliver det alligevel til!
Det ser sådan her ud:
Strik til børnene
To sweatre til Johannes, én til Andreas, to par strømper til Andreas, et par til Kristine, en hue og en robot til Johannes og fire ugler til Kristine.
Poppy øverst til venstre er lidt stor i det endnu og ikke for alvor taget i brug. Andreas' trøje skal have en t-shirt/bluse indenunder, da halsen er meget vid. Han er glad for den, men jeg synes det store arbejde (halvpatent) ikke helt var det værd, da den ikke sidder supert på ham. Johannes tager ALTID sin nye prikkede hue på når han skal ud:-) 
Accessories til mig
Mit svage punkt - det bliver sjældent rigtig godt. Men det grønne minksæt er faktisk blødt og fint og huerne nogenlunde. Vanterne bliver aldrig brugt (lidt for smalle) og Vianjante kan jeg ikke få til at sidde særligt fikst. Det er tydeligvis så heller ikke her jeg lægger den store indsats samlet set.
Strømper til ham og hende
Eller et par til ham og seks par til hende. Her kikser det til gengæld sjældent omend min ene monkey-strømpe ikke kunne holde farven i en 60 graders vask. Lidt for dårligt og det par ryger nok i næste oprydning.
Overdele til mig, mig, mig
11 styks, næsten én om måneden. En enkelt er endnu ikke dokumenteret på bloggen, men som kommer i næste indlæg. Den sorte Folded i tweed-garnet har jeg lagt til side i dag. Den kommer aldrig på, sidder ikke ordentligt og fylder i skabet, der allerede er proppet. Jeg er særligt glad for min featherweight cardigan i tynd uld og har også brugt min pont neuf en del del. Men alle har faktisk været i brug omend jeg synes min Lady Maple er lige til den lille side. Eller måske er det bare fordi jeg har taget lidt vel rigeligt af julegodterne.

Andet strik
Det eneste strik for 2014 der ikke er med på billederne er et par sorte håndledsvarmere min mor fik. Egoist-strikker? Mig? 

Årets planer
De kan læses her. Jeg vil ikke komme med et langt indlæg om hvad der blev strikket og hvad der ikke blev - det er vist nok at sige, at det er godt med planer, men...

Årets tal
Jeg lagde ud med en lagerbeholdning på 5583 gram. Nu er den på 5852 gram = forøgelse på 269 gram. Det er jo så lidt at det nærmest ikke tæller!
Jeg har strikket 6300 gram hvilket kan omregnes til 19075 meter. Ikke så ringe endda.

Godt nytår!

2 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Flot produktion! Og godt nytår til dig :)

Ulla sagde ...

Godt Nytår. Imponerende produktion med 3 børn. Her blev det ikke til meget strik.