torsdag den 30. april 2015

Formiddagssysler

Jeg skal på arbejde om lidt - men inden da har jeg brugt tiden på en løbetur og at kigge på garn. Mit eget garn vel at mærke. Der er jo snart kun en uge til Uldfestivalen i Saltum og det er i den forbindelse særdeles vigtigt at få et overblik over lageret, så jeg kan få shoppet det nødvendige med hjem.
 Hvilket fører til spørgsmålet om hvad et godt garnlager bør indeholde?
Mit er til den lille side (tror jeg?) - kun lige omkring de 5 kilo, hvoraf knap 1 kilo allerede er strikket i de igangværende projekter. Så lidt skal der nok til. Men jeg kan ikke helt vurdere om jeg skal købe garn med specifikke projekter for øje - de bliver alligevel som regel ændret undervejs - eller jeg bare skal tanke op af lidt forskelligt. 
Hvad plejer I at gøre? Hvad skal jeres garnlager indeholde for at det er velassorteret/inspirerende/stort nok?

3 kommentarer:

Trine Mehlsen sagde ...

Hej Lena. Jeg synes du er meget flittig med pindene og jeg nyder at se dine projekter på bloggen. Mht. et godt garnlager, så prøver jeg at afskaffe mit lager. Jeg har garn liggende, der er købt for 6-8 år siden, som jeg endnu ikke har planer for. Så umiddelbart vil jeg hellere købe noget garn, når jeg har besluttet mig for et projekt. God tur til Saltum. kh Trine

Ulla sagde ...

Jeg prøver kun at købe garn til projekter, der realistisk starter kort tid efter.

Efter mange år har jeg erkendt, at lagergarn som regel forbliver lagergarn pg bare fylder... Så mit mål er at sortere hårdt ud og have minimalt garnlager.

Birgitte sagde ...

Hmmm, den er svær. Mit garnlager er på ca. 8-10 kg vil jeg anslå. Jeg har en masse tynd uld, en hel del tynd alpaca og lidt silk mohair - det er noget jeg køber til lager, så jeg kan kombinere i matchende farver, når det rette projekt byder sig. Jeg er bedre til at finde garn på lageret af den type garner, jeg kan li', der passer, end til at købe ind til et specifikt projekt, for jeg ender nemlig også tit med at skifte mening om projektet efter indkøb. Jeg synes især det giver mening at købe tynde garner til lager fordi de enten kan bruges enkeltvis eller kombineres med andre alt efter hvad opskriften kræver - så længe man bare sørger for at holde sig til sine yndlingsfarver, så der er noget, der passer sammen :)