tirsdag den 12. maj 2015

Dale 177

Jeg er ligesom de fleste andre strikkere faldet for 'Kofteboken' med de mange smukke kofter. På Uldfestivalen i Saltum var det også helt tydeligt at de mange udstillere havde ladet sig inspirere. Der var mange opstrikkede modeller strikket i forskellige garner. Det var rigtigt fint at se de forskelige udtryk det gav - for ikke at tale om farvevalg og at se modellerne på mennesker i action. Jeg skal have strikket flere af dem - med tiden - men den første er færdig nu.
Mønster: Dale 177. Et spøjst navn, men smukt mønster. Jeg er helt pjattet med det. Størrelse? Tjaaa  -det endte med en størrelse Johannes. Jeg lagde ellers ud med endnu en sweater til Andreas. Det er skønt når en hjemmestrikket trøje kan gå i arv og blive brugt endnu mere. Og selvom jeg synes jeg har ret godt styr på min strikkefasted i tynd uld og derfor ikke lavede strikkeprøve blev jeg alligevel snyd denne gang. Der strikkes oppefra og ned og da jeg var klar til at adskille ærmer og krop kunne jeg godt se, at den så liiiidt lille ud. Især sammenlignet med Rajas Raglan som blev færdig for et par uger siden. Og ved sammenligning med lidt af drengenes andet hjemmestrik blev det hurtigt klart at størrelsen passede lillebror meget bedre. Sikke et held vi har ham! På alle måder!
Garn: 200 gram højlanduld (lagt dobbelt) i farverne denim (100 gram), silver grey (82 gram) og kornblomst (18 gram). Jeg er meget tilfreds med farvekombinationen - farverne passer så godt til hinanden og klæder trøjen godt. 
 Pinde: 4 og 4½ mm.
Hot? Lillebror er glad. Muligvis blev han bestukket med et par vingummibamser for at gå med udenfor og tage billeder og han fik også en gyngetur. Men han siger den er pæn!

1 kommentar:

Birgitte sagde ...

Virkelig flot trøje. Skøn farvekombination, du har valgt!