onsdag den 28. marts 2007

Snøft, snøft

Jeg er blevet forkølet. Godt og grundigt. Faktisk har jeg gået det meste af en uge, men i dag har jeg kastet håndklædet i ringen og blevet hjemme fra arbejde. Nu vil jeg være rask!

Indtil videre har jeg tilbragt formiddagen halvsovende, men så ringede postbudet på døren. Han havde disse her med: Gad vist hvorfra han vidste jeg gerne ville strikke strømper i Lorna's Lace's Shepherds Sock garn? "Mixed Berries" og "Jeans" havde han med herfra. Her og der er der blevet talt rosende om garnet, så det må jeg også prøve. Jeg er ikke sikker på, at der er nok garn til et par strømper i str. 38/39 - det må komme an på en prøve...

Påskeferien står for døren og jeg glææææææder mig! Den er tiltrængt. Årets første måneder har været travle for mig og familien og nu hvor vi efterhånden alle har været forkølede på skift trænger vi til ro, frisk luft og fine oplevelser. Sidste år var vi i sommerhus i Skagen, men i år bliver vi hjemme. Vi skal have sat drivhus op i haven, så vores hjemmeavlede kartofler, jordbær, ærter, squash, mv. kan blive suppleret med agurker og tomater. Det er mandens projekt - jeg hjælper til med at fortære det!
Jeg skal have opdateret Kristines dagbog/billedalbum. Det sidste halve år er jeg faldet lidt bag af dansen, men inspireret af Fuglemamma har jeg besluttet at det skal være et ferieprojekt.
Strikkes skal der naturligvis også, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal i gang med. Sikkert et par strømper af det nye garn, men et eller andet størrere projekt vil jeg også gerne begynde på. Egentlig havde jeg troet det skulle være et sjal, men efter lige at have strikket et til Kristine, er lysten der ikke lige nu. Nå, det må jeg lige snøfte lidt over.

1 kommentar:

strikkeforsker sagde ...

Flotte farver!
Jeg bruger ca. 60-80 g til et par strømper afg mønster. Men jeg har også strikket et par korte ankelsokker ud af et fed. Du kunne jo prøve at strikke strømper fra tåen og op bevæbnet med køkkenvægten?