onsdag den 3. september 2008

Status

1) FLS, 2. forsøg. Jeg vil også have mig en FLS og er nu i gang med andet forsøg. Jeg har strikket ca. 10 cm af mønstret og det ser lovende ud. Faktisk nøjagtigt som jeg havde forestillet mig det. Om 1½ uge venter endnu en weekendtur der inkluderer ca. 9 timers kørsel, og da FLS er perfekt som bilstrikketøj bliver den lagt i strikkekurven i venteposition.

2) Harmony. Den har ligget i sofaen i over en uge nu og bare råbt på at få hæftet ender, blive skyllet op og få strikket hals. Jeg venter på et roligt øjeblik og monterings-aage , men jeg regner med han er lige om hjørnet.

3) Sokker, 6-tråds-opal. Gaaab - de virker kedelige lige nu. Ligger i pusletasken til en nødsituation. Der kommer de nok til at ligge lidt tid. Eller indtil vejret bliver koldere.

4) Elefanttrøjen. Den har haft godt af en lille hvil. Jeg kan mærke lysten til at strikke elefanter er der igen. Måske fordi jeg så en elefanttrøje hænge i et andet barns garderobe i børnehaven. Lige om lidt henter jeg den op af kurven igen.

5) Julekalenderen. Jooooo, jeg er startet, og nu hvor sommeren officielt er forbi skulle jeg være færdig med den første figur. Hmm..... Den bliver en snøvl-along.

6) Krakasjalet. Det ligger længst nede i kurven. Er tæt på at blive påklistret et UFO - venter på bedre tider.

Og så er der de projekter der presser sig på. En lille elefanthue til sønnike, et tørklæde til mor til vinter, sukkertrøjen, osv. Men jeg skal altså lige færdiggøre et projekt eller to før jeg starter nye op.

Jeg tror jeg vil sætte mig i sofaen og hæfte ender. Har lige været ude at trille en skøn tur med sønnike - det meste at turen sad han op og fulgte med. Helt stille. Kiggede bare. Skoven, markerne, blomsterne - det hele er meget ovevældende for øjne der endnu ikke er vant til den smukke natur. Jeg glemte mit kamera, synd, for vi så den fiiineste mark med vilde blomster. I alle regnbuens farver.
Ha' en god dag.

2 kommentarer:

grendesign sagde ...

Jeg har skubbet Aage ud af døren - han skulle være der om lidt.
God fornøjelse!
:-) Britt

Ulla sagde ...

Sikken en spændende liste. Jeg er også igang med at afslutte projekter inden der startes på nyt.

Hils MonteringsAage.
Øj er du allerede startet på Andreas julekalender, jeg må vist hellere få fundet en julestrømpe frem snart :-D

Jeg havde også datterbarnet siddende i barnevognen for første gang, nøj hvor blev der kigget efter træer, biler og andet. Det var fascinerede at studere det lille ansigt.