søndag den 24. august 2008

Bedstes rok


Sjovt som der bare er nogen ting man ikke har fået set på før. Vi var til Bedstes (læs: svigermor) fødselsdag i går. Skulle egentlig have været i Legoland, men fandt ud af, at Legoland holdt 40 års-jubilæum og forventede 25-30.000 gæster, så det blev hurtigt droppet (i mine unge dage arbejdede jeg i Legoland og ved godt hvordan en fyldt park ser ud og hvor laaaaange køerne er sådan en dag).
Det gjorde ikke noget for mig, for langt om længe fik Bedste vist mig sin rok og principperne i at spinde og tvinde. Og jeg har fået lovning på at jeg kan prøve næste gang vi er der.
Det har egentlig slet ikke interesseret mig før - det med at spinne sit eget garn - men i går fandt jeg ud af, hvorfor der er nogle der synes det er sjovt! Kan godt se det meditative ved at sidde ved en rok og spinde smukke fibre og drømme om de projekter der skal strikkes af det færdigtvundne.
Ikke at jeg er på vej til at anskaffe mig en rok - det er tiden ikke til nu, men engang....
Til gengæld når jeg jeg ikke mit OL-projekt. Håndledene har brug for små bidder af Harmony af gangen, så den kommer til at tage et par dage ekstra.

2 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

YES - endnu en, der røg i fælden. Det er skønt og afstressende at spinde...
Den eneste ulempe er, at spindefibre fylder en hel del mere end garn :-)

Karen S sagde ...

Pas du bare på... det der med spinderiet er meget svært at slippe igen ;)
Og som Strikkeforskeren siger, så fylder fibre ganske meget (selvom det er ret hyggeligt)

Kh Karen S