tirsdag den 20. oktober 2009

Èn maske for meget

Jeg havde altså lavet en strikkeprøve der var lige i øjet. Nu er der én sølle maske for meget pr. 10 cm og ergo: Linus var ved at blive en str. 2 år istedet for en str. 4 år. Det kunne jo være meget godt, da modtageren først bliver 2 til januar, men han har altså rigeligt med hjemmestrik han kan passe. Linus skulle være til næste vinter. Suk. Nu ser den sådan ud:
Nu får Linus endnu en gang lov til at leve en garnnøgletilværelse indtil jeg skifter til 3 mm og starter forfra. Det bliver ikke i aften eller i morgen, men strikkes det skal den. Jeg er totalt vild med farverne og garnet - det er rendyrket nydelse og nu bliver fornøjelsen bare lidt længere.
Mit nye motto: Tænk positivt!

4 kommentarer:

Ulla sagde ...

ØV altså. Men i det mindste, så nyder du at strikke med garnet og farverne er festlige. Det er godt med et Monty Pythonsk tilgang til livet. Linus er superflot.

britt sagde ...

Selvfølgelig skal du da strikke den - den er SÅ fantastisk i de farver. Ellers prøv at strikke den som vest - det har jeg gjort - og vi har haft SÅ meget glæde af den. Og fordi modellem er ret bred i det holder den i maaaaaaange år.

Dit hyggehjørne nedenfor ser superskønt ud!

:-) Britt

Strikkeheksen sagde ...

Ja, der er jo ikke andet at gøre, op med skidtet, lad det hvile et øjeblik og så op på hesten igen ;-)

De skønne farver bliver du jo heller ikke sådan træt af lige med det samme - bedre held næste gang :-)
Dejlig unge i baggrunden :-)

Monstermønster sagde ...

Kjedelig å måtte rekke opp, men vi heier på deg! Og jeg har snust på Linus leeenge....