torsdag den 15. oktober 2009

Mit strikkehjørne

Manden er kørt med datteren til Bedste, der i de næste par dage får fornøjelsen af Kristines, kusinens og fætterens selskab. Andreas sover og om lidt sætter jeg mig her:I denne ende af sofaen er her man som oftets vil se mig strikke.
Fra højre mod venstre:
- på klaveret (i sikkerhed fra Andreas): Min kasse med maskeholdere, nåle, markører, sakse osv. Kassen er lavet på mit første quiltekursus dengang jeg var ung stud. i Århus og alle de andre deltagere på kurset var meeeeget ældre end mig. Er ikke så sikker på jeg ville føle mig så ung i dag...
- strikkekurven: Heri ligger en næsten færdig trøje til mig i rød cottonwool og her har den ligget lææænge. Måske bliver den trævlet op og aldrig vist på bloggen. I katvig-tasken (meget praktisk taske til bilture, passer lige mellem benene i passagersædet og nem at tage strikketøjet ned i og op igen når små rollinger på bagsædet skal serviceres) ligger Cabled Spiral Pullover (mere herom en anden dag). I kurven er også nogle nyindkøbte nøgler Lanett og nogle nøgler Lana Grossa 2000, fordi jeg ikke formåede at sige nej til min søster og hendes ønske om en halsedisse til min niece (suk, jeg haaaader bestillingsstrik).
- forrest på armlænet: Den uundværlige kaffekop
- bagest på armlænet: Linus, syv striber inde i mønsteret. Ville være nået længere hvis ikke jeg måtte trævle hele sidste lørdgs aftens arbejde op (og jeg gik seeent i seng....)
-på min plads: Min kurv med strikkepinde og Strikk til nøstebarn for lige at se hvordan den halsedisse nu skal strikkes.

Og nu skal der strikkes!

5 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

God fornøjelse - dejligt lille hjørne du har der :-)

PS: Iøvrigt meget enig i dine betragtninger omkring efterår, der er bare ikke noget bedre - jeg bliver også totalt ugidelig, hvis det er for varmt - og det kan vi jo ikke ha´ ;-)

Ulla sagde ...

Hyggeligt lille hjørne du har der.

Bestillingsstrik er det værste, egentlig bør man bare bide tænderne sammen og få det overstået. MEN hvis det går for hurtigt, så får man alt for mange bestillinger...

Nyd de børnefri aftener.

Fuglemamma sagde ...

Kos deg i hjørnet ditt:-)

Anne Marie sagde ...

For en koselig strikkekrok!

elle-melle sagde ...

Herlig strikkeplass!
Likte den dingsen du har til å sette kaffekoppen på:)