onsdag den 2. juni 2010

I gang igen

Det var Owls, der led en trang skæbne i min vaskemaskine. Jeg aner ikke hvad der er gået galt - trøjen har i sin korte levetid været utroligt flittigt brugt i haven og på ture, så den er blevt vasket flere gange på koldt håndvaske-uld program med en lille smule uldvaskepulver. Uden de mindste problemer indtil forrige lørdag hvor den pludselig kom stampet og et par numre mindre ud at vaskemaskinen.
Hvis man skal tænke positivt er det at den er strikket på pinde nr. 6, så da det var en af ynglingstrøjerne er jeg fluks gået i gang med en ny:
Lidt variation skal der være, så denne gang bliver den lys grå. Nu håber jeg bare at jeg samme samme velsiddende pasform som sidste gang.
Det er ikke det allersjoveste at strikke samme model én gang til, for jeg er kommet over min strikkekrise så hovedet bobler af modeller og ideer til fremtidig strik og lageret er blevet kraftigt forøget med masser af garn til øremærkede projekter. Det har også resultateret i lidt startitis, således at jeg nu har 7 igangværende projekter. Nu mangler jeg bare....tid. Jeg kan faktisk ikke lide at have gang i så meget på en gang, hvor man strikker lidt her og der - jeg kan godt lide at følge processen på én gang fra ide til opslagning af masker, strikkeprocessen og færdiggørelse.
Ergo er sommerprojekterne her på kanalen at få gjort halvdelen af de igangværende projekter færdige.

4 kommentarer:

Ulla sagde ...

ØV men godt, at den er strikket på pind 6, så det kan nås på rimelig tid. Får vi billeder af de 7 projekter?
Jeg har sjældent gang i mere end 3 projekter, er der flere på pindene får jeg stress.

Britt sagde ...

Øv at den døde så hurtigt - til gengæld er store pinde og ønsket om genforening med elsket trøje ret motiverende! Pøj pøj med projekterne.

Monstermønster sagde ...

Pinne 6? Hmmm, det frister å kopiere deg! Velsittende ullgensere kan man ikke ha for mange av.

Strikkeheksen sagde ...

For at illustrere, hvor meget jeg føler med dig:
Jeg sidder foran pc´en, ser dit indlæg og gisper så højt, at min mand kommer farende og spørger om der er sket noget alvorligt.

Og ja, det er der sgu!

Nej, hvor er det bare ærgerligt, eneste trøst er at du er brandgo´ til at strikke og snart har en ny owls :-)