lørdag den 8. januar 2011

Ivy League Vest III

Andreas sover, Kristine overnatter hos en veninde (så hun sover nok ikke:-)), og en hektisk første arbejdsuge efter juleferien er overstået. Jeg har fået købt gave til næste uges kobberbryllup (hey, der må være noget galt - det er da ikke min generation der allerede nu er nået kobberbryllupsalderen...) og jeg har fundet en kjole, der 1. er pæn, 2. ser ok ud på mig og 3. er en ikke-gravid-model i min normale størrelse, så der er basis for genbrug. Det tiltaler mine jyske gener og pengepungen!! Så alt i alt er det blevet tid til at ofre blogggen et par minutter. Min Ivy League Vest er godt undervejs. Sådan så den ud i formiddags (ovenfor) og sådan ser den ud nu (nedenfor). Minus de mystiske skygger på billederne. Jeg har endnu en gang overlevet den skræmmende oplevelse at sy og klippe i strik. Jeg er typen der går både med livrem og seler - først en almindelig stikning og så en zigzag inden jeg overhovedet tør lade saksen nærme sig.
Den har masser af fejl, men fair isle er heldigvis dejligt tilgivende og den tegner lovende. Jeg er ikke altid så god til sammensætning af farver, men denne gang er det gået godt. Jeg har lagt mig tæt op af opskriftens, men bruger et andet garn, så jeg sad alligevel en hel aften sammen med garnkortet inden jeg kunne træffe en beslutning.
Nu er det tid til at lokke manden til at lave en kop kakao - med flødeskum :-) - i mangel af bedre når nu Sundhedsstyrelsen har besluttet at det hedder 'nul rødvin' til gravide (sshyyy, ingen sladren om det lille glas jeg fik nytårsaften...)

4 kommentarer:

Ulla sagde ...

Den er flot! Det er skræmmende at klippe i strik. Jamen det lyder som den perfekte kjole(billig, pæn og tidløs). God fornøjelse med kobberbrylluppet, vi er ikke engang halvvejs endnu.

Strikkeheksen sagde ...

Uha, den bliver fin - jeg synes også det er skræmmende at klippe, men det går jo heldigvis som regel godt :-) Jeg er jo også i gang, men har lagt projektet allernederst i garnkisten - jeg har simpelthen gang i for meget Fair Isle på én gang, men min bliver måske færdig om et par år ;-)
Smuk farvekombi - jeg har også lagt mig tæt op af originalen, for den er jo egentlig så flot :-)

Anonym sagde ...

Wauuuuwwwww! Den bliver godt nok smuk!
Jeg bekender mig også til livrem og seler, når der skal klippes... hellere sikker end ærgelig!

God fornøjelse med kobberbrylluppet... det kan jo være, at du bare er blevet gift ung, ikke? ;)

britt sagde ...

Meget, meget smuk vest!! Den bliver fantastisk at lune sig i.