onsdag den 14. september 2011

Bukser

Mit venstre håndled driller fortsat. Jeg har ellers aldrig haft problemer med ømme håndled på grund af strik, men kombinationen af at strikke på et efterhånden temmelig tungt tæppe og konstante løft af en knap 8 kilo tung baby har åbenbart været for meget. Så nu skal jeg altså give mine håndled lidt ro. Men det er svært. Jeg har brugt min sysletid til at sy istedet for, men det er ikke altid det samme. Det er sjovt at sy og tiden flyver afsted, men jeg får bare ikke den samme ro indeni af at sy. Øv bøv. Nå, men det går forhåbenligt snart over og det gode ved syningen er, at der hurtigt er resultater der kan fremvises på bloggen.
Først et par bukser til moi. Overraskende vellykkede - de sidder faktisk rigtigt godt. Jeg turde endda tage dem på til quindefest i weekenden...
Mønster: Onion 4025. Ingen ændringer udover at jeg har taget 4 cm af længden.
Stof: Babyfløjl fra Stof&Stil, oprindeligt indkøbt til en nederdel, men jeg syntes mønstret gjorde sig godt til posebukser.
Hot? Jeg er 90% tilfreds - min erfaring udi syverdenen taget i betragtning. De er fine til en barslende kvinde og tyndt bomuldsstof til et par sommerbukser er købt.
Det er også min første gang udi syning med overlocker. Min mors gamle overlocker har været til service og er flyttet ind på matriklen - hun syr ikke meget mere og min søster har allerede en overlocker. Så nu er både retten og vrangen pæn!
Andreas må posere foran kameraet igen iført nye bukser. Det hjalp lidt på motivationen hertil at det kunne foregå på spisebordet :-)
Mønster: Meedom og Meedom, form 1, str. 98 med laaaaangt opslag. De passer og med det regulererbare opslag vil de passe i laaaaaang tid. Og den lidt smallere form 1 kan jeg bedre lide end form 2 som sidste par blev syet i.
Stof: Marineblå babyfløjl og en rest Nuser-stof fra gemmerne - der var ikke så meget så der var kun til én lomme - den anden lomme måtte nøjes med fløjl.
Hot?Vi synes begge de er fine.

3 kommentarer:

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Det ser ud til at være nogle dejlige og behagelige bukser! Tillykke med springet til voksentøj... jeg mangler endnu modet ;)

Anonym sagde ...

Fede bukser x2
Jo Meedom 2 er mega brede og store i størrelsen, jeg plejer at klippe uden sømrum i bredden.
Uha kender forskellen på syning og strikkeri.

Ulla sagde ...

Det var så mig, der var anonym ovenfor.