onsdag den 21. september 2011

Marina, post 1

I anledning af min dag nummer 13870 (for et par uger siden) er jeg blevet begavet med et stks. luksusstrikketøj: Marina fra VirtualYarns. Lige siden jeg så fru Strikkeforskers Abalone har en Alice Starmore model stået højt på ønskelisten. De er så flotte med en fantastisk farvesammensætning. Og nu er det min tur til at strikke en:-)Pakken med garnet og opskrift kom i forgårs og har ligget fremme et par dage, så jeg har kunnet føle og se og glææææde mig. Prøv lige at se farverne! Når først håndleddet er blevet lidt bedre regner jeg med at Johannes' formiddagslure bliver til ren mig og Marina-tid. Nøj, jeg glæder mig til at komme i gang!

3 kommentarer:

lykkefanten sagde ...

Åh det ser skønt ud det garn! Sikke en dejlig gave at give sig selv, og du har helt sikkert fortjent den! God fornøjelse.
Jeg glæder mig til at følge tilblivelsen her på bloggen.

Ulla sagde ...

Tillykke med fødselsdagen! (hiiii fejre du så også 15.000 dags dagen :-D)
Sikken en dejlig gave, du skal nok få en masse kvalitetstrikketid med det arbejde. Jeg pønser på næste Starmore, der er bare for mange at vælge imellem.

Strikkeheksen sagde ...

Tillykke :-) Sikke en masse dejlige farver til en skøn trøje - den kommer vist til at tage lidt tid, men så har vi jo noget at se frem til :-)