onsdag den 4. april 2012

WIP's

Der er langt mellem de færdige projekter for tiden - tiden er selvfølgelig en væsentlig årsag og så at jeg slet ikke har gang i mindre projekter. Det føles som år og dag siden jeg sidst har strikket et par sokker og flere af dem i skuffen er tyndslidte - det må blive en prioritet til efteråret.
Men der strikkes nu altså stadig lidt her på kanalen. Ret altså. Og kun ret. Jeg følger Britts rås og er forsigtigt startet ud med kun at strikke ret, ret og ret. Og det hjælper. Nu gør albuen ikke længere ondt kontinuerligt og heller ikke ved retstrik i afmålte mængder. Juhuuuuu.
Nå, men når jeg ikke hæfter ender på Marina (stay tuned, der er ikke mange dage til hun kan fremvises på bloggen) strikker jeg primært på 'Gathering stripes' af Veera Välimäki. I lys oliven og ler i Rasmillas ynglingsgarn. Er pt. ved stripe 8 og det går jævnt og roligt fremad. Afgjort et tv-strikketøj. Eller til bilen.
 Og så er mandens helt enkle sweater kommet på pindene. Efter mandens eget valg skal den være helt, helt enkel glatstikket raglansweater. Så det får han så. Engang. Ganske vist er det på pinde nr. 6 og går som sådan hurtigt - og begge ærmer er færdige - men lige pt. er det for hårdt for albuen med de tykke pinde, så den vegeterer lidt i strikkekurven.
Sammen med Swallow Cardigan af Helga Isager - der strikkes i en helt mørkegrå... den kommer nok til at ligge længe, for det var dens mange vrangmasker der var udløsende årsag til albueproblemerne. Men jeg vil frygtelig gerne have en swallow cardigan, så jeg håber på bedre tider.
Og så har jeg klippet stof til endnu et par sommerbukser til hver af drengene, har en nederdel i tankerne til Kristine, klippet mønster til et par bukser til mig selv og købt stof, tråd og knapper til en tunika til mig selv. 
Ja, og så har jeg tegnet et abonnement på Ottobre. Glædede mig til første nummer (+ et ekstra) der kom lige til påskeferien. Men inden jeg nåede hjem fra arbejde havde manden nået at ligge bladene i bunken med papiraffald (ved en fejl) og smidt bunken i papircontaineren. Han var noget brødbetynget og mig noget lang i ansigtet...
Nå, men som sagt er listen af projekter lang, så mon ikke jeg finder noget at fylde den sparsomme kreatid ud med?

3 kommentarer:

GrenDesign sagde ...

Hvor er det dejligt at høre at det virker, når du holder dig til retmasker :-)
Jeg har desværre prøvet det et par gange, så jeg ved at det virker for mig. Afmålt strik, kun ret og på den rette pibdestørrelse. Du har nemlig ret i at for tykke pinde ikke duer - det gør de helt tynde heller ikke. Jeg strikkede sidst på pind 4,5 , så skete der også lidt fremdrift....

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Godt at høre at albuen er begyndt at arte sig lidt bedre. Du må endelig passe på.
Det er da nogle lækre ting, du har på pindene!

Ulla sagde ...

ØV med Ottobre, forhåbentlig sponsere han erstatningsnumre.